Dansles in Zwolle bij DIFF

Wil je (beter) leren dansen? Kom dan gezellig dansles nemen bij DIFF Dance Centre, dé dansschool van Zwolle en omstreken. Herken jij je in een van onderstaande situaties?

  • Je wilt (beter) leren dansen.
  • Je wilt heerlijk bewegen op muziek.
  • Je houdt van gezelligheid en ontspanning.
  • Je wilt nieuwe mensen leren kennen.
  • Je wilt werken aan je conditie en gezondheid.

Dan is dansles echt iets voor jou! Je leert dansen in een ontspannen omgeving, waar plezier voorop staat. Ook krijg je altijd dansles van een ervaren dansdocent en kies je zelf de lesdagen.

Kies de dansstijl die bij je past

Op deze pagina vind je een breed aanbod van danslessen. DIFF biedt danslessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus. Van hiphop, breakdance en jazzdance tot ballet, moderne dans en stijldansen. Ook jonge kinderen kunnen heerlijk leren dansen in de peuterdans- en kleuterdansgroepen.

Danslessen worden gegeven op 2 locaties in Zwolle:

Dansles voor beginners, gevorderden en wedstrijdteams

Ben je een beginnende danser of heb je al ervaring als danser? Bij DIFF ben je altijd aan het juiste adres. DIFF biedt dansles voor beginners, gevorderden en wedstrijdteams in Zwolle. Wij maken altijd een geschikte verdeling in groepen op basis van leeftijd en niveau. Zo ervaar je altijd uitdaging en haal je maximaal plezier uit jouw dansles(sen).

Dansles prijzen

Voor dansers van 6 t/m 20 jaar kost een danscursus van 1 les per week € 350,00 per persoon. Voor dansers van 21 jaar en ouder kost een danscursus van 1 les per week € 390,00 per persoon. Deze tarieven gelden voor een volledig seizoen. Wil je meerdere uren per week dansles, dan gelden er andere prijzen. Voor meerdere dansers uit 1 gezin geldt er een speciale familiekorting. Meer informatie over prijzen vind je op de pagina dansleskosten.