LET OP! In verband met de coronamaatregelen zijn de peuterlessen tijdelijk aangepast. De lessen vinden buiten plaats, op het terrein van DIFF Dance Centre. Ouders (1 per peuter) mogen in groepjes van 4 meedoen en dienen minimaal 1,5e meter afstand van elkaar te houden. In plaats van 10 lessen heeft een peutercursus tijdelijk 5 lessen.

KOSTEN PEUTERCURSUS TIJDENS CORONA

Voor de peutercursus van 5 lessen bedragen de kosten €37,50 (voor nieuwe dansers + €5,00 administratiekosten).

DATA PEUTERCURSUS TIJDENS CORONA

  • Woensdag:
    7, 14, 21 april & 12, 19 mei 2021 óf 26 mei, 2, 9, 16 & 23 juni 2021
  • Vrijdag:
    9, 16, 23 april & 14, 21 mei 2021 óf 28 mei, 4, 11, 18 & 25 juni 2021

LESTIJDEN PEUTERCURSUS TIJDENS CORONA

  • 09.30-10.15 uur.

Wanneer deze les vol is, zal ook om 10.15 uur een les plaatsvinden. 

Heb je een vraag of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via info@diffdancecentre.nl.


Peuterdans in Zwolle bij DIFF

Bij DIFF wordt meerdere keren (ochtenden) per week lekker met peuters bewogen en gedanst. Speciaal voor kinderen van 2,5 tot 3,5 jaar, samen met 1 ouder/ begeleider. Deze danslessen worden gegeven in onze hoofdvestiging (bij Stadshagen).

Cursus peuterdans voor de allerkleinsten: Beweegkriebels

Voor de allerkleinste ballerina’s en ballerino’s vanaf 2,5 jaar hebben wij een speciale cursus peuterdans; Beweegkriebels. Beweegkriebels is een 10-weekse cursus. De lessen duren 45 minuten en er moet 1 ouder (of begeleider) per kindje aanwezig zijn in de les. Deze heeft een actieve rol vanaf de zijlijn.

Peuterdans: goed voor ontwikkeling motoriek

Spelenderwijs doen we balletoefeningen, die de ontwikkeling van de motoriek stimuleren, we doen dansjes op kinderliedjes, we zingen gezellig mee en leren klappen en bewegen op de maat van de muziek. Peuterdans (of peutergym) is goed voor zowel de motorische als de muzikale ontwikkeling van kinderen.

DIFF: al ruim 40 jaar ervaring met peuters en kleuters

Dansschool DIFF verzorgt al jarenlang dansen voor peuters, kleuters en kleine kinderen tot 5 jaar op een leuke en spelende wijze. Lekker dansen en bewegen op muziek. Voor kinderen vanaf 3-3,5 jaar hebben wij speciale kleuterdanslessen. Bekijk alle informatie over kleuterdans.

Een keer gezellig meedansen?

Dat kan altijd! Vraag makkelijk en snel een proefles aan via onze website.

Of dans thuis met DIFF for kids!

Komen de cursusdata niet uit of kan je peuter er geen genoeg van krijgen? Dans dan vooral lekker thuis met je peuter! Op onze DIFF for kids-pagina vind je allerlei leuke dansgerelateerde video's, muzieklijsten en artikelen.