Theaterprogramma Zwolse Theaters

Theaterprogramma Zwolse Theaters

Gek op dans én het theater? Dan zit je goed in Zwolle! Naast de leukste dansschool, vind je er ook de mooiste theaters met een tof theaterprogramma!

In zowel Schouwburg Odeon als Theater de Spiegel kun je (normaal gesproken) regelmatig een dansvoorstelling bezoeken. Op deze pagina delen wij het volledige dansgerelateerde theaterprogramma van de Zwolse Theaters.

Theaterseizoen 2021/2022

Op dit moment is er nog geen theaterprogramma bekend voor seizoen 2021/2022. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van hoe de coronamaatregelen er dan uitzien. Zodra het programma bekend is, zullen wij dit hier delen.

Dans op donderdag

Helaas staat ook dit programma nu even stil, maar normaal gesproken vindt iedere derde donderdag van de maand ‘Dans op donderdag’ plaats in Schouwburg Odeon. Door middel van dit concept wil Zwolse Theaters bezoekers laten ervaren hoe verpletterend een moderne dansvoorstelling kan zijn, hoe dans je kan raken en hoe je door dans omver geblazen kunt worden. Voor meer informatie over Dans op donderdag kun je de website van Zwolse Theaters raadplegen.