Nieuws Algemeen

WK-Nadia-Quincy-Kyara-Diff-Dance-Centre

Help Nadia en Kyara & Quincy naar het WK!

Van 14 t/m 18 augustus 2024 vinden de UDO World Street Dance Championships plaats in Blackpool, Engeland. Duizenden dansers en teams van over de hele wereld komen hier samen om te strijden voor de titel Wereldkampioen.

Ook een aantal DIFF dansers zijn geplaatst voor de wereldkampioenschappen: Nadia als solist en Kyara & Quincy als duo. Wij zijn natuurlijk nu al trots! Maar de meiden kunnen zeker nog een steuntje in de rug gebruiken. Help jij mee?

Lees verder

Zomerrooster

Vanaf donderdag 18 juli starten we met een zomerrooster bij DIFF! Lees verder voor meer informatie over dansstijlen, lestijden en hoe aan te melden.

Lees verder

Oproep DIFF Cheerleaders-team Landstede Basketbal

Lijkt het jou tof om deel uit te maken van ons Cheerleaders-team en zo het vaste gezicht te worden van Landstede Basketbal? Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar extra dansers, dus lees snel verder!

Lees verder
plog-eindvoorstellingen

Eindvoorstellingen 2024

Onze eindvoorstellingen vinden dit jaar plaats op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 juli in theater de Spiegel in Zwolle. Bekijk hier alle informatie die je nodig hebt.

Lees verder
hiphop-introductie-cursus-diff-dance-centre

NIEUW! Hiphop introductiecursus (seizoen 2023-2024)

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil jij graag dit seizoen nog op hiphop? Dan is dit je kans!

Lees verder
open-dag-diff-dance-centre-zwolle

Open dag seizoen 2024-2025

De open dag voor seizoen 2024-2025 vindt dit jaar plaats op zondag 1 september. De dag vóórdat ons nieuwe dansseizoen start. Op de open dag kunnen kinderen van 3,5 tot 16 jaar verschillende dansstijlen uitproberen.

Zo kunnen nieuwe dansers ontdekken welke stijl het beste bij hen past én meteen kennismaken met onze dansschool en docenten.

Maar ook wanneer je al bij ons danst, maar bijvoorbeeld nog een extra les erbij wilt doen of van les wilt wisselen, is de open dag de perfecte gelegenheid om te kijken welke dansstijl je (nog meer) leuk vindt.

Bekijk het hele nieuwsbericht voor meer informatie.

Lees verder
stijldansen-beginners-diff-zwolle

Nieuwe beginnerscursus Stijldansen

Wil jij, gezellig samen met een danspartner, leren stijldansen? Doe dan een gratis proefles op zondag 21 januari of dinsdag 23 januari bij DIFF Dance Centre in Zwolle!

Lees verder
Dansreis-Barcelona

Barcelona Dance Camp

Wil jij een onvergetelijk dansavontuur beleven en les krijgen van de beste Spaanse docenten? Ga dan in de zomer van 2024 mee naar het Barcelona Dance Camp. Lees verder voor meer informatie en om je aan te melden.

Lees verder
unsplash-kerstbal-diff-dance-centre

Kerstbal 16 december 2023

Op zaterdag 16 december 2023 vindt er weer een kerstbal plaats. Dit is een gezellige dansavond met live muziek van de Blue Basement Bigband. Voorafgaand is er een diner in buffetvorm, verzorgd door Stern Partyservice en Catering.

Lees verder
team-diff-groepsfoto

Vacatures

DFF Dance Centre in Zwolle, is altijd op zoek naar nieuwe mensen om Team DIFF mee te versterken. Bekijk hier de openstaande vacatures.

Lees verder
Remy Tilburg

Sunday Sessions – Remy Tilburg

Op zondag 22 januari 2023 komt Remy Tilburg naar DIFF Dance Centre in Zwolle om de tweede Sunday Session van dit seizoen te verzorgen. (Half)gevorderde dansers van 14 jaar of ouder kunnen 1,5 uur lang meedansen in een workshop van de talentvolle danser en choreograaf. Remy danste onder andere bij Miley Cyrus, Anne-Marie, Dotan, Typhoon en Martin Garrix. Ook deed hij mee aan TV-programma’s als So You Think You Can Dance, Dance Battle, X-Factor, Popstars, DanceSing en Dans met mij (NTR). Bovendien won hij meerdere dansprijzen, heeft hij samen met zijn partner een eigen dansstudio én is hij vaste danser bij het moderne dansgezelschap Conny Janssen Danst. Kortom: hier wil je bij zijn!

Lees verder
unsplash-kerstbal-diff-dance-centre

Kerstbal 17 december 2022

Op zaterdag 17 december 2022 vindt er eindelijk weer een kerstbal plaats. Dit is een gezellige dansavond met live muziek van de Blue Basement Bigband. Voorafgaand is er een ‘Schuif aan diner’ door chefkok Ronnie Holleboom. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder