Nieuws Algemeen

open-dag-seizoen-2024-2025

Open dag seizoen 2024-2025

De open dag voor seizoen 2024-2025 vindt dit jaar plaats op zondag 1 september. De dag vóórdat ons nieuwe dansseizoen start. Op de open dag kunnen kinderen van 3,5 tot 16 jaar verschillende dansstijlen uitproberen.

Zo kunnen nieuwe dansers ontdekken welke stijl het beste bij hen past én meteen kennismaken met onze dansschool en docenten.

Maar ook wanneer je al bij ons danst, maar bijvoorbeeld nog een extra les erbij wilt doen of van les wilt wisselen, is de open dag de perfecte gelegenheid om te kijken welke dansstijl je (nog meer) leuk vindt.

Bekijk het hele nieuwsbericht voor meer informatie.

Lees verder
stijldansen-beginners-diff-zwolle

Nieuwe beginnerscursus Stijldansen

Wil jij, gezellig samen met een danspartner, leren stijldansen? Doe dan een gratis proefles op zondag 21 januari of dinsdag 23 januari bij DIFF Dance Centre in Zwolle!

Lees verder
Dansreis-Barcelona

Barcelona Dance Camp

Wil jij een onvergetelijk dansavontuur beleven en les krijgen van de beste Spaanse docenten? Ga dan in de zomer van 2024 mee naar het Barcelona Dance Camp. Lees verder voor meer informatie en om je aan te melden.

Lees verder
unsplash-kerstbal-diff-dance-centre

Kerstbal 16 december 2023

Op zaterdag 16 december 2023 vindt er weer een kerstbal plaats. Dit is een gezellige dansavond met live muziek van de Blue Basement Bigband. Voorafgaand is er een diner in buffetvorm, verzorgd door Stern Partyservice en Catering.

Lees verder
team-diff-groepsfoto

Vacatures

DFF Dance Centre in Zwolle, is altijd op zoek naar nieuwe mensen om Team DIFF mee te versterken. Bekijk hier de openstaande vacatures.

Lees verder
Remy Tilburg

Sunday Sessions – Remy Tilburg

Op zondag 22 januari 2023 komt Remy Tilburg naar DIFF Dance Centre in Zwolle om de tweede Sunday Session van dit seizoen te verzorgen. (Half)gevorderde dansers van 14 jaar of ouder kunnen 1,5 uur lang meedansen in een workshop van de talentvolle danser en choreograaf. Remy danste onder andere bij Miley Cyrus, Anne-Marie, Dotan, Typhoon en Martin Garrix. Ook deed hij mee aan TV-programma’s als So You Think You Can Dance, Dance Battle, X-Factor, Popstars, DanceSing en Dans met mij (NTR). Bovendien won hij meerdere dansprijzen, heeft hij samen met zijn partner een eigen dansstudio én is hij vaste danser bij het moderne dansgezelschap Conny Janssen Danst. Kortom: hier wil je bij zijn!

Lees verder
unsplash-kerstbal-diff-dance-centre

Kerstbal 17 december 2022

Op zaterdag 17 december 2022 vindt er eindelijk weer een kerstbal plaats. Dit is een gezellige dansavond met live muziek van de Blue Basement Bigband. Voorafgaand is er een ‘Schuif aan diner’ door chefkok Ronnie Holleboom. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder
pexels-sinterklaasfeest-diff

Sinterklaasfeest 26 november 2022

Op zaterdag 26 november is het Sinterklaasfeest bij DIFF Dance Centre. Kom jij gezellig met de pieten dansen? Meld je aan via Mijn DIFF Dance Centre!

Lees verder
jennifer-romen-diff

Sunday Sessions – Jennifer Romen

Op zondag 19 februari komt Jennifer Romen bij ons een repertoire workshop verzorgen. Jennifer is een begrip in de urban dance scene en won diverse prijzen als zowel solo-danseres als met haar succesvolle dancecrew Oxygen. Tijdens de repertoire workshop leert Jennifer jullie bestaand werk aan, bijvoorbeeld een choreo die ook in het bekende televisieprogramma Dance Dance Dance is gedanst.

Lees verder
open-dagen

Open dagen seizoen 2024-2025

Voorafgaand aan het nieuwe dansseizoen organiseren wij een open dag. Hierdoor kun jij kennismaken met onze dansschool, docenten en dansstijlen.

Ben je benieuwd of dansen wat voor jou is? Meld je dan aan en kom naar een of meerdere van onze open lessen. De open lesweek is er voor bijna alle leeftijden. Van kleuters tot volwassenen.

Lees verder

Eindvoorstellingen 2023

Onze eindvoorstellingen vinden dit jaar plaats op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 juli in theater de Spiegel in Zwolle. Bekijk hier alle informatie die je nodig hebt.

Lees verder
isabelle-beernaert-zwolle

Isabelle Beernaert – Naakt – NuDa Veritas’

Op woensdag 15 juni 2022 speelt de productie ‘Naakt – NuDa Veritas’ van Isabelle Beerneart in Theater de Spiegel in Zwolle. Hier dansen twee bekenden van DIFF in mee. Wil jij deze voorstelling met korting bezoeken? Lees dan gauw verder.

Lees verder