Nieuws Algemeen

De Nieuwe Maatregelen, per 12-01-2021

LOCKDOWN: Onze deuren blijven gesloten tot en met 9 februari. Wij dansen online verder. Alle dansers ontvangen een e-mail met alle informatie. #STAYSAFE

Lees verder

3 vragen aan Maike Baptist

Via onze socials stellen we elke maand een dansdocent aan jullie voor. Deze maand staat, kinderjuf pur sang, Maike, in de spotlights!

Lees verder

3 vragen aan Amy Alkema

Deze maand in ‘ 3 vragen aan…’ Amy! Al jaren een bekend gezicht in de dansschool, zowel als danser en algemeen medewerker. Inmiddels heeft ze haar dansopleiding afgerond en is ze vanaf dit seizoen ook docent in diverse dansstijlen. Lees alles over Amy haar ervaringen en topprestaties!

Lees verder

Dans Workshops

Iedere laatste zaterdag van de maand (m.u.v. December) zijn is een toffe dansworkshop! Elke maand een andere gastdocent! Meld je snel online aan, want er is vanwege alle maatregelen beperkt plek.
Check de agenda en meld je hier aan!

Lees verder

3 vragen aan Cheryl Schutte

Cheryl is al jaren een vertrouwd gezicht bij de dansschool, als docent Peuter- en Kleuterdans en als (administratief) medewerker. De combinatie van engelengeduld en een duidelijke lesplanning zorgt ervoor dat elke jonge danser die binnenkomt bij Cheryl, met een glimlach weer naar buiten gaat. In deze maand van het nieuwe seizoen geven we haar graag het woord.

Lees verder

Stijldans Proeflessen

Wil je uitproberen of Stijldansen wat voor jou/jullie is, dan kun je een proefles doen.

Lees verder

Dansavonden 2020-2021

Regelmatig organiseren wij gezellige dansavonden! Iedereen is van harte welkom. Dansen is deze avonden niet verplicht, maar uiteraard mag, kan en zal er veel gedanst worden. In de danszaal zal non-stop dansmuziek gedraaid worden, zowel ballroom als latin.

Lees verder

3 vragen aan Melanie Koster

Via onze socials stellen we elke maand een dansdocent aan jullie voor. Melanie Koster sluit dit seizoen af. Lees wat jazz voor haar betekent en waar zij haar energie vandaan haalt!

Lees verder

Audities

Ben jij een talentvolle en ambitieuze danser? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en uitdagen? Meld je dan aan voor de audities.

Eind dit kalenderjaar maken we de auditie data voor 2021-2022 bekend, wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan alvast aan via het online aanmeldformulier.

Lees verder

3 vragen aan Michelle Kooi

Via onze socials stellen we elke maand een dansdocent aan jullie voor. Michelle Kooi is in deze bijzondere maand aan de beurt. Lees alles over haar passie voor dans, wat het theater voor haar betekend en wat haar danscarrière haar brengt.

Lees verder

3 vragen aan Geronimo

Geronimo Tehupuring is docent in de urban dansstijlen en traint sinds 2016 meerdere hiphop teams van The Vendetta Family. Geronimo traint junioren teams en ‘Over 18′ teams, waarmee hij al drie jaar op rij de EK’s en WK’s heeft behaald en zelfs tot 2x toe Vice Wereld Kampioen is geworden en 2x 5e plaats heeft weten te bemachtigen! Daarnaast geeft hij op dinsdagavond een gevorderde hiphop les. En… binnenkort wordt Geronimo ‘papa’!

Lees verder

3 vragen aan Michelle

Michelle Rigter is docent in klassiek ballet, moderne dans en kleuterdans. Ze geeft reguliere lessen aan kinderen, jeugd en volwassenen en is daarnaast ook choreograaf voor onze Vooropleiding Dans. Michelle zal in de aanloop naar volgend seizoen zich ook focussen op de opstart van de Zwolse Balletschool. Lees meer…

Lees verder