Nieuws Algemeen

Open-dagen-diff-dance-centre

Open dagen seizoen 2021-2022

Voorafgaand aan een nieuw dansseizoen organiseren wij open dagen. Hierdoor kun jij kennismaken met onze dansschool, docenten en dansstijlen.

Ben je benieuwd of dansen wat voor jou is? Meld je dan aan en kom naar een van onze open dagen. Je kunt op deze dag allerlei (gratis) dansworkshops volgen.

Lees verder

Eindvoorstelling 2021

Onze jaarlijkse eindvoorstelling is dit jaar gewoon vanuit je huiskamer te bekijken via een videostream. Deze wordt uitgezonden op zondag 4 juli om 16.00 uur. Koop vóór woensdag 30 juni hier jouw unieke link.

Lees verder

Nieuw concept hiphop-teams DIFF Dance Centre

Vanaf seizoen 2021-2022 starten wij met een nieuw concept voor de hiphop-teams van DIFF Dance Centre. En daar hoort ook een nieuwe naam bij! Lees gauw verder.

Lees verder
online-danswedstrijden-diff

Danswedstrijden jazz- en hiphopteams

De wedstrijdteams van DIFF Dance Centre doen regelmatig mee aan danswedstrijden. De komende tijd staan er weer een aantal wedstrijden op het programma. In verband met het coronavirus vinden deze danswedstrijden op dit moment online plaats. Hoewel wij natuurlijk veel liever live, op locatie, dansen, hebben online evenementen één groot voordeel: iedereen kan meekijken!

Lees verder

Audities

Ben jij een talentvolle en ambitieuze danser? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en uitdagen? Meld je dan aan voor de audities.

De auditie data voor 2021-2022 zijn bekend! Meld je nu meteen aan via het online aanmeldformulier.

Lees verder
Unsplash-coronamaatregeeln

De Nieuwe Maatregelen, per 03-03-2021

LOCKDOWN: Onze deuren blijven gesloten tot en met 15 maart. Wij dansen per 3 maart buiten met dansers tot 27 jaar en online met dansers 27+. Alle dansers ontvangen een e-mail met alle informatie. #STAYSAFE

Lees verder

Dansworkshops

Iedere laatste zaterdag van de maand (m.u.v. December) zijn is een toffe dansworkshop! Elke maand een andere gastdocent! Meld je snel online aan, want er is vanwege alle maatregelen beperkt plek.
Check de agenda en meld je hier aan!

Lees verder
stijldansen-diff-dance-centre

Stijldans Proeflessen

Wil je uitproberen of Stijldansen wat voor jou/jullie is, dan kun je een proefles doen.

Lees verder

Dansavonden 2020-2021

Regelmatig organiseren wij gezellige dansavonden! Iedereen is van harte welkom. Dansen is deze avonden niet verplicht, maar uiteraard mag, kan en zal er veel gedanst worden. In de danszaal zal non-stop dansmuziek gedraaid worden, zowel ballroom als latin.

Lees verder

Kijklessen

Vóór elke vakantie hebben wij ‘kijklessen’. Dat betekent dat tijdens alle lesuren (groot)ouders, familie en vrienden mogen kijken bij de lessen.
Normaliter is het niet toegestaan om bij de lessen te kijken, op deze manier bewaren wij de rust in onze lessen en kunnen de dansers vrij bewegen en ontwikkelen in de lessen. Wij snappen dat het natuurlijk leuk en fijn is om af en toe te kijken hoe een les precies in elkaar zit, hoe de dansers het doen, etc. En wij vinden het ook leuk om ons te presenteren, en daarom doen we dit graag georganiseerd tijdens een geplande week.
OP DIT MOMENT ZIJN HELAAS GEEN FYSIEKE KIJKLESSEN MOGELIJK. WIJ ONDERZOEKEN DIGITALE MOGELIJKHEDEN.

Lees verder

Danskleding Verkoopplaats

Wij krijgen veel vragen van dansers en ouders of wij een prikbord hebben om dans- en balletkleding en schoenen te verkopen. Die hebben we vanaf nu… Maar dan wel digitaal, via facebook! We hebben een besloten groep aangemaakt. Heb je iets te verkopen? Of ben je opzoek naar een dansitem? Word lid van de facebook groep!

Lees verder

Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine!

Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine, het enige tijdschrift in Nederland dat helemaal gaat over dans. Ook voor jou is dat goed nieuws. Dans Magazine geeft leerlingen van ambassadeursdansscholen namelijk meer dan 55% korting op een abonnement!

Lees verder