Nieuws Algemeen

Uitslagen hiphop wedstrijden

Terug naar nieuws Uitslagen wedstrijden hiphop teams 1e wedstrijd van het seizoen al kampioen! Zondag 26 november hadden onze 5 hiphop wedstrijdteams hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Dit was een wedstrijd van de internationale dansbond UDO en vond plaats in Uitgeest. Onze dansers (en docenten) hebben het waanzinnig goed gedaan! Vendetti (kids team t/m…

Lees verder

DIFF Open Podium

Op zondag 11 maart 2018 organiseren wij, voor de eerste keer, DIFF Open Podium! Wat houdt een Open Podium in? Je mag een optreden geven in de dansstijl die jij leuk vindt. Misschien is dat een dansstijl waarin je ook lessen volgt, maar misschien wil je ook iets heel anders laten zien. Van klassiek ballet tot hiphop en van moderne dans tot breakdance, alles mag. Je mag een solo doen, een duo of met een groepje van maximaal 6 dansers.

Lees verder

Danskleding Verkoopplaats

Wij krijgen veel vragen van dansers en ouders of wij een prikbord hebben om dans- en balletkleding en schoenen te verkopen. Die hebben we vanaf nu… Maar dan wel digitaal, via facebook! We hebben een besloten groep aangemaakt. Heb je iets te verkopen? Of ben je opzoek naar een dansitem? Word lid van de facebook groep!

Lees verder

Kijklessen

Vóór elke vakantie hebben wij ‘kijklessen’. Dat betekent dat tijdens alle lesuren (groot)ouders, familie en vrienden mogen kijken bij de lessen.
Normaliter is het niet toegestaan om bij de lessen te kijken, op deze manier bewaren wij de rust in onze lessen en kunnen de dansers vrij bewegen en ontwikkelen in de lessen. Wij snappen dat het natuurlijk leuk en fijn is om af en toe te kijken hoe een les precies in elkaar zit, hoe de dansers het doen, etc. En wij vinden het ook leuk om ons te presenteren, en daarom doen we dit graag georganiseerd tijdens een geplande week. Noteer alvast alle data in je agenda!

Lees verder

Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine!

Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine, het enige tijdschrift in Nederland dat helemaal gaat over dans. Ook voor jou is dat goed nieuws. Dans Magazine geeft leerlingen van ambassadeursdansscholen namelijk meer dan 55% korting op een abonnement!

Lees verder

Audities

Het dansseizoen 2017-2018 is volop in gang en dat betekent dat je geen audities meer doen voor onze talentklassen. Wél kun je je al aanmelden voor de audities in mei/ juni 2018, voor dansseizoen 2018-2019.

Lees verder