Nieuws Algemeen

Uitslagen hiphop wedstrijden

Terug naar nieuws Uitslagen wedstrijden hiphop teams 1e wedstrijd van het seizoen al kampioen! Zondag 26 november hadden onze 5 hiphop wedstrijdteams hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Dit was een wedstrijd van de internationale dansbond UDO en vond plaats in Uitgeest. Onze dansers (en docenten) hebben het waanzinnig goed gedaan! Vendetti (kids team t/m…

Lees verder

JAKIMI Dans(t)dag

Terug naar nieuws JAKIMI Dans(t)dag Zondag 15 april 2018 bij DIFF Dance Centre! Zondag 15 april a.s. organiseren wij in samenwerking met dansgezelschap JAKIMI Danst de allereerste JAKIMI Dans(t)dag op een dansschool. Het dansgezelschap JAKIMI is gespecialiseerd in het geven van kindervoorstellingen en aansluitende workshops in het basisonderwijs. Zij reizen het hele land door om verschillende basischolen te verrijken…

Lees verder

DIFF Open Podium

Op zondag 11 maart 2018 organiseren wij, voor de eerste keer, DIFF Open Podium! Wat houdt een Open Podium in? Je mag een optreden geven in de dansstijl die jij leuk vindt. Misschien is dat een dansstijl waarin je ook lessen volgt, maar misschien wil je ook iets heel anders laten zien. Van klassiek ballet tot hiphop en van moderne dans tot breakdance, alles mag. Je mag een solo doen, een duo of met een groepje van maximaal 6 dansers.

Lees verder

Dansavonden

Regelmatig organiseren wij gezellige dansavonden! Iedereen is van harte welkom. Dansen is deze avonden niet verplicht, maar uiteraard mag, kan en zal er veel gedanst worden. In de danszaal zal non-stop dansmuziek gedraaid worden, zowel ballroom als latin.

Lees verder

Danskleding Verkoopplaats

Wij krijgen veel vragen van dansers en ouders of wij een prikbord hebben om dans- en balletkleding en schoenen te verkopen. Die hebben we vanaf nu… Maar dan wel digitaal, via facebook! We hebben een besloten groep aangemaakt. Heb je iets te verkopen? Of ben je opzoek naar een dansitem? Word lid van de facebook groep!

Lees verder

Kijklessen

Vóór elke vakantie hebben wij ‘kijklessen’. Dat betekent dat tijdens alle lesuren (groot)ouders, familie en vrienden mogen kijken bij de lessen.
Normaliter is het niet toegestaan om bij de lessen te kijken, op deze manier bewaren wij de rust in onze lessen en kunnen de dansers vrij bewegen en ontwikkelen in de lessen. Wij snappen dat het natuurlijk leuk en fijn is om af en toe te kijken hoe een les precies in elkaar zit, hoe de dansers het doen, etc. En wij vinden het ook leuk om ons te presenteren, en daarom doen we dit graag georganiseerd tijdens een geplande week. Noteer alvast alle data in je agenda!

Lees verder