Nieuws

Kijklessen

Vóór elke vakantie hebben wij ‘kijklessen’. Dat betekent dat tijdens alle lesuren (groot)ouders, familie en vrienden mogen kijken bij de lessen.
Normaliter is het niet toegestaan om bij de lessen te kijken, op deze manier bewaren wij de rust in onze lessen en kunnen de dansers vrij bewegen en ontwikkelen in de lessen. Wij snappen dat het natuurlijk leuk en fijn is om af en toe te kijken hoe een les precies in elkaar zit, hoe de dansers het doen, etc. En wij vinden het ook leuk om ons te presenteren, en daarom doen we dit graag georganiseerd tijdens een geplande week. Noteer alvast alle data in je agenda!

Lees verder

Schuif Aan Diner

Een aantal keer per seizoen organiseren wij het Schuif Aan diner. Samen genieten, samen eten! Iedereen schuift bij elkaar aan, aan grote tafels. Kom jij vrijdag 6 oktober ook gezellig? Aanmelden kan online…

Lees verder

December Voorstelling 2017

Onze jaarlijkse December Voorstelling vindt dit jaar plaats op donderdag 7 december 2017 in Theater Odeon in Zwolle. Kaarten zijn te koop via de website van Zwolse Theaters.

Lees verder

Danskleding Verkoopplaats

Wij krijgen veel vragen van dansers en ouders of wij een prikbord hebben om dans- en balletkleding en schoenen te verkopen. Die hebben we vanaf nu… Maar dan wel digitaal, via facebook! We hebben een besloten groep aangemaakt. Heb je iets te verkopen? Of ben je opzoek naar een dansitem? Word lid van de facebook groep!

Lees verder

Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine!

Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine, het enige tijdschrift in Nederland dat helemaal gaat over dans. Ook voor jou is dat goed nieuws. Dans Magazine geeft leerlingen van ambassadeursdansscholen namelijk meer dan 55% korting op een abonnement!

Lees verder

Audities

In voorjaar 2017 zijn alle audities voor onze verschillende talentklassen. Wil jij auditie doen voor één van onze hiphopteams, onze Vooropleiding Dans of DIFF Show Ballet? Meld je dan online aan!

Lees verder

Lentebal / Matinee

Terug naar nieuws Lentebal / Matinee Op 25 maart 2018 zal het Lentebal / Matinee worden georganiseerd. Meer informatie over de invulling van het Lentebal wordt t.z.t. bekend gemaakt, maar zet de datum alvast in je agenda! Uiteraard kan er in KeK gezellig een drankje worden besteld en word je regelmatig voorzien van een lekker…

Lees verder

Oranjebal

Terug naar nieuws Oranjebal Op zaterdag 21 april 2018 zal het Oranjebal worden georganiseerd. Meer informatie over de invulling van het Oranjebal wordt t.z.t. bekend gemaakt, maar zet de datum alvast in je agenda! Uiteraard kan er in KeK gezellig een drankje worden besteld en word je regelmatig voorzien van een lekker hapje. Meer informatie…

Lees verder

V for Vendetta crew naar WK in Schotland!

Eind augustus j.l. is ons hiphop team V For Vendetta afgereisd naar Glasgow voor het World Championship Streetdance 2017 en daar hebben zij een topprestatie geleverd!

Lees verder