Nieuws Algemeen

Hiphop Teams naar WK 2018 in Schotland!

The Vendetta Family goes to Glasgow!
Misschien heb je het al wel gehoord of gelezen… Al onze hiphop wedstrijdteams hebben zich weten te plaatsen voor het Wereldkampioenschap Hiphop 2018, dat in augustus plaatsvindt in Glasgow, UK!
En nu zijn we opzoek naar sponsoren…
Alle teams hebben zich meerdere keren bewezen op de nationale rankingwedstrijden (voorrondes), en daarmee genoeg punten verdiend om in de top 5 van NL te eindigen en daarmee een plek op het WK te bemachtigen. Daar zijn we ontzettend trots op! Lees meer…

Lees verder

Audities

Binnenkort zijn alle dansaudities voor onze talentklassen; hiphop teams, jazzdance teams en onze Vooropleiding Dans. Meld je online aan voor één of meerdere audities!

Lees verder

Open Dag

Open Dagen organiseren wij altijd voorafgaand een nieuw dansseizoen.
De eerstvolgende Open Dag is zondag 17 juni 2018.

Als je interesse hebt om bij ons te komen dansen, is dit dé perfecte dag om kennis te maken met onze docenten, lessen en danszalen! Je kunt deze dag allerlei (gratis) dansworkshops volgen.

Lees verder

Danskleding Verkoopplaats

Wij krijgen veel vragen van dansers en ouders of wij een prikbord hebben om dans- en balletkleding en schoenen te verkopen. Die hebben we vanaf nu… Maar dan wel digitaal, via facebook! We hebben een besloten groep aangemaakt. Heb je iets te verkopen? Of ben je opzoek naar een dansitem? Word lid van de facebook groep!

Lees verder

Kijklessen

Vóór elke vakantie hebben wij ‘kijklessen’. Dat betekent dat tijdens alle lesuren (groot)ouders, familie en vrienden mogen kijken bij de lessen.
Normaliter is het niet toegestaan om bij de lessen te kijken, op deze manier bewaren wij de rust in onze lessen en kunnen de dansers vrij bewegen en ontwikkelen in de lessen. Wij snappen dat het natuurlijk leuk en fijn is om af en toe te kijken hoe een les precies in elkaar zit, hoe de dansers het doen, etc. En wij vinden het ook leuk om ons te presenteren, en daarom doen we dit graag georganiseerd tijdens een geplande week. Noteer alvast alle data in je agenda!

Lees verder

Dansavonden 2018-2019

Regelmatig organiseren wij gezellige dansavonden! Iedereen is van harte welkom. Dansen is deze avonden niet verplicht, maar uiteraard mag, kan en zal er veel gedanst worden. In de danszaal zal non-stop dansmuziek gedraaid worden, zowel ballroom als latin.

Lees verder