Nieuws Algemeen

Uitslagen hiphop wedstrijden

Terug naar nieuws Uitslagen wedstrijden hiphop teams 1e wedstrijd van het seizoen al kampioen! Zondag 26 november hadden onze 5 hiphop wedstrijdteams hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Dit was een wedstrijd van de internationale dansbond UDO en vond plaats in Uitgeest. Onze dansers (en docenten) hebben het waanzinnig goed gedaan! Vendetti (kids team t/m…

Lees verder

Kerst in Oud Kampen

Terug naar nieuws Kerst in Oud Kampen Kerst in oud Kampen mag zich zo langzamerhand wel het grootste openlucht theaterfestival van Nederland noemen. Twee dagen lang is de oude binnenstad van de hanzestad Kampen het decor van het grootste straattheaterfestival in Overijssel rond de kerstdagen. Jaarlijks bezoeken in totaal 90.000 mensen dit festival. En wij…

Lees verder

December Voorstelling 2017

Onze jaarlijkse December Voorstelling vindt dit jaar plaats op donderdag 7 december 2017 in Theater Odeon in Zwolle. Kaarten zijn te koop via de website van Zwolse Theaters.

Lees verder

Kerstbal

Op zaterdag 16 december is ons jaarlijkse Kerstbal! Na het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar de muziek worden verzorgd door het Nederlands Dansorkest. Uiteraard zal er een overheerlijk Kerstdiner worden bereidt door ByRonnie. Natuurlijk is er volop gelegenheid om heerlijk te (stijl)dansen.

Lees verder

DIFF Open Podium

Op zondag 11 maart 2018 organiseren wij, voor de eerste keer, DIFF Open Podium! Wat houdt een Open Podium in? Je mag een optreden geven in de dansstijl die jij leuk vindt. Misschien is dat een dansstijl waarin je ook lessen volgt, maar misschien wil je ook iets heel anders laten zien. Van klassiek ballet tot hiphop en van moderne dans tot breakdance, alles mag. Je mag een solo doen, een duo of met een groepje van maximaal 6 dansers.

Lees verder

Danskleding Verkoopplaats

Wij krijgen veel vragen van dansers en ouders of wij een prikbord hebben om dans- en balletkleding en schoenen te verkopen. Die hebben we vanaf nu… Maar dan wel digitaal, via facebook! We hebben een besloten groep aangemaakt. Heb je iets te verkopen? Of ben je opzoek naar een dansitem? Word lid van de facebook groep!

Lees verder