Wedstrijdteams & talentklassen

Wedstrijdteams & talentklassen

Is dansen voor jou meer dan alleen een vrijetijdsbesteding? Wil je je graag verder ontwikkelen en je talenten aan een (breder) publiek laten zien? Ook dat kan bij DIFF Dance Centre in Zwolle! 

Vooropleiding voor een mbo of hbo dansopleiding

Wil je niets liever dan van dansen je beroep maken? Dan kun je na de middelbare school een dansopleiding gaan volgen. In Zwolle vind je de dansopleiding mbo Dans. Wil je een hbo-dansopleiding gaan doen, dan raden we je aan het volledige overzicht van dansopleidingen in Nederland te bekijken. Om je voor te bereiden op een dansopleiding is het mogelijk om bij DIFF een vooropleiding te volgen. Ook hiervoor dien je auditie te doen. 

Wedstrijdteams DIFF Dance Centre

Bij onze dansschool heb je onder andere de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een van onze wedstrijdteams in de dansstijlen hiphop en jazz. Elk jaar vinden er audities plaats, waarbij wij kijken of je binnen een van onze teams past. 

Niveauklassen klassiek ballet

Vanuit De Zwolse Balletschool, onderdeel van DIFF Dance Centre, bieden wij niveauklassen aan. Tijdens deze lessen vind je meer uitdaging, leer je ook theorie én krijg je (bij niveau 3) uiteindelijk de kans om op spitzen te dansen.

Let op! Voor de niveauklassen kun je geen auditie doen, maar word je geselecteerd vanuit de reguliere lessen. Heb je interesse in de niveauklassen? Maak dit dan vooral kenbaar bij je balletdocent. 

DIFF Demoteam

Het DIFF Demoteam danst regelmatig tijdens diverse evenementen, theatershows en musicalproducties. Bijvoorbeeld als dansensemble bij een artiest of musicalcast, met een eigen showblok of ondersteuning in entertainment.

Om bij het demoteam te dansen dien je auditie te doen.