Online ledenomgeving

Online ledenomgeving 'Mijn DIFF Dance Centre'

Speciaal voor DIFF Dance Centre-leden is de Mijn DIFF Dance Centre WebApp ontworpen. Zo kan elk lid inloggen op zijn of haar persoonlijk portal "Mijn DIFF Dance Centre": https://mijn.diffdancecentre.nl

In de app kun je veel administratieve zaken zelf regelen, e-mails teruglezen en contact opnemen:

  • Je kunt er onze agenda en het lesrooster bekijken
  • Je kunt jezelf afmelden voor een les
  • In jouw persoonlijke lesoverzicht kun je kledingvoorschriften en andere informatie over je les terugvinden
  • Je kunt je lespakket wijzigen en cursussen, workshops of evenementen boeken
  • Je kunt reserveringen voor lesplekken maken
  • Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven
  • Je kunt een tweede of zelfs een derde e-mailadres doorgeven.
  • Je kunt je facturen inzien en downloaden voor je eigen administratie
  • Je kunt e-mails en berichten van DIFF Dance Centre lezen en contact met ons opnemen

Inloggen online ledenomgeving

Op https://mijn.diffdancecentre.nl log je in met je lidnummer en je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan op de knop "Wachtwoord aanvragen", vul je lidnummer en e-mailadres in en klik ter bevestiging op de knop "Wachtwoord aanvragen" onderaan het formulier.

Je krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegestuurd. Je lidnummer vind je bovenaan de welkomst-mail, die je ontvangt/hebt ontvangen na je inschrijving (óf met de overgang naar ons nieuwe systeem op 1 november 2022). Je dient het e-mailadres te gebruiken waarop je deze e-mail hebt ontvangen.*

*) Het kan zijn dat je ooit meerdere e-mailadressen hebt opgegeven, waardoor je ook op meerdere e-mailadressen de betreffende mail hebt ontvangen. Lukt het aanvragen van een wachtwoord niet? Probeer dan een van je andere e-mailadressen óf stuur een e-mail naar info@diffdancecentre.nl om te vragen wat jouw hoofd e-mailadres is. 

De WebApp op je telefoon installeren

Je kunt "Mijn DIFF Dance Centre" ook vastzetten op het startscherm van je telefoon of tablet, zodat je deze kunt gebruiken als app.

Android

Op Android telefoons bezoek je in je browser https://mijn.diffdancecentre.nl en logt in. Druk dan rechtsonder op de ronde knop om de app vast te zetten/te installeren.

Apple

Gebruik je een iPhone of iPad? Ga dan in je webbrowser naar https://mijn.diffdancecentre.nl en log in. Tap vervolgens op de deel-knop en kies voor "Zet op beginscherm".

Overige

Bij andere telefoons op tablets kun je vanuit de webbrowser (https://mijn.diffdancecentre.nl ) op de menu-knop tappen en vervolgens kiezen voor 'Toevoegen aan startscherm'

Afmelden voor een dansles

Wij vragen leden zich af te melden indien zij verhinderd zijn en dus niet op les kunnen komen. Afmeldingen geef je via de app door. Wanneer onverhoopt een les komt te vervallen, krijg je hiervan altijd per e-mail bericht.

online ledenomgeving