OPEN DAGEN
DIFF Dance Centre

Kom naar de open dag van DIFF op 5 september!

(De Open Dag van zondag 29 augustus is VOL. Daarvoor kun je je niet meer aanmelden.)

Yes, de open dagen gaan dit jaar weer gewoon door! Houd deze pagina in de gaten voor de actuele informatie i.v.m. de wisselende coronamaatregelen. Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen en is aanmelden* verplicht, zodat wij precies weten hoeveel mensen er komen. 

De open dagen zijn op zondag 29 augustus en zondag 5 september 2021

De open dagen vinden plaats op onze hoofdlocatie aan de Middelweg in Zwolle. Meld je aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Graag zien we je op een van de open dagen.

*Vanwege alle maatregelen is het toegestaan om per danser max. 1 ouder mee te nemen. Bij het aanmelden kun je aangeven of er wel of niet één ouder/ verzorger mee komt.

Probeer een of meerdere gratis dansworkshops tijdens de open dagen

Is dansen iets voor jou? Ontdek het tijdens een van onze open dagen! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met onze docenten, lessen en danszalen én om gratis allerlei dansworkshops te volgen. Er is namelijk een uitgebreid rooster voor deze dag. Daarnaast is er een speciale OPEN DAG-ACTIE!

De volgende workshops kun je tijdens onze open dag volgen:

  • Hiphop
  • Breakdance
  • Jazzdance (Show-Musical-Jazz)
  • Modern
  • Kleuterdans
  • Peuterdans
  • Klassiek ballet

Bekijk het rooster voor de open dagen via de knop 'Rooster open dagen' bovenaan of onderaan deze pagina.

De open dag van DIFF is voor alle leeftijden en dansstijlen

Op de open dag is iedereen welkom en zijn er workshops voor jong en oud. We hebben het lesrooster zo ingedeeld, dat je per leeftijdscategorie (en op basis van groepen in het basisonderwijs), meerdere workshops achter elkaar kunt volgen. Zo kun je extra goed ervaren welke dansstijl het beste bij jou past.

Kennismaken voor volwassen dansers

Voor volwassen dansers 21+/30+ adviseren we een proefles te doen in de eerste lesweek van ons nieuwe seizoen. Dit dansseizoen start op maandag 6 september. Meld je aan via ons online proeflesformulier. Je ontvangt vervolgens per e-mail een uitnodiging voor de juiste lestijd(en).

Profiteer van de aantrekkelijke open dag-actie*:

Als je je tijdens de DIFF open dag definitief inschrijft voor aankomend dansseizoen 2021-2022, dan krijg je een DIFF T-Shirt cadeau!
Let op, er gelden voorwaarden bij deze actie:

  • De actie geldt alleen tijdens de open dagen (op 29-8-'21 en 5-9-'21) en alleen voor nieuwe dansers, die nog nooit eerder bij ons hebben gedanst.
  • Het T-shirt krijg je direct mee, zolang de voorraad strekt. Geen T-shirts meer op voorraad? Dan moet je even wachten op de nabestelling.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen.

Geniet tussendoor van de lekkerste koffie's, smoothies en bakery

Indien de coronamaatregelen het toestaan, zal ook onze koffiebar (met heerlijk terras) open zijn tijdens de open dagen. Hierdoor kun je meteen kennismaken met o.a. onze lekkere koffies, smoothies en bakery!

Meld je nu gratis aan voor de open dag!

We vinden het fijn als je je aanmeldt voor deze open dag, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Hierdoor kunnen we alles goed en veilig voor jullie organiseren.

Meld je nu aan via de knop 'Aanmelden open dag'.