Trainingsmogelijkheden wedstrijdparen

Trainingsmogelijkheden wedstrijdparen

DIFF Dance Centre biedt wedstrijdparen de gelegenheid om te komen trainen op o.a. de grote vloer van zaal 2. Op deze vloer, van zo’n 600 vierkante meter, kunnen wedstrijdparen voluit hun choreografie uitwerken.

Iedereen, ongeacht van welke dansschool of dansbond, kan komen trainen.

Ken je dansers die op zoek zijn naar een trainingslocatie, geef deze informatie dan aan hen door.

Wil je komen trainen? 
Meld dit dan bij Ria van Diffelen (via: info@diffdancecentre.nl) zodat we de deur kunnen openen.
Kijk bij de 'Trainingstijden en data' wanneer dit mogelijk is.
Meld je niet op het laatste moment, maar graag minimaal een dag van te voren!

Let op
De vloer bij DIFF is geen parketvloer. Deze is van PVC. Mocht je paraffine onder je schoenen hebben, dan kan het nogal glad worden én maak je de vloer glad voor anderen. Krab je schoenen van tevoren goed schoon boven de krabbak. Deze staat meestal bij de ingang van de grote zaal (2).

Iedere zaal bij DIFF Dance Centre is voorzien van pc (met internet) waarop alle muziek kan worden afgespeeld. Mocht je zelf leuke muziek hebben waarop je wilt trainen dan mag je die uiteraard ook meenemen. Je kunt de muziek zelf op een iPod/mobiel meenemen of als MP3 die je via de pc kunt afspelen.

Evenementen en dansavonden
Wedstrijddansen is leuk, maar het is natuurlijk ook wel eens lekker om zonder wedstrijddruk te dansen. Dat kan tijdens de evenementen en op dansavonden die regelmatig worden georganiseerd.

Tijdens de evenementen proberen we altijd iets speciaals te doen. Denk aan live-muziek, een leuke demo of een bepaald thema. De dansavonden bieden gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig te dansen.

Op de pagina's ‘Agenda’ en ‘Evenementen & dansavonden’ kun je de geplande data terugvinden.