Privélessen openingsdans

Voor een romantische of spetterende openingsdans voor jullie bruiloft, zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Veel bruidsparen willen graag hun feest beginnen met een eigen openingsdans, liefst op hún eigen nummer en in hun eigen stijl.

De vorm/stijl van de openingsdans is natuurlijk afhankelijk van de muziek die jullie kiezen. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Traditioneel
    De openingsdans gebaseerd op een of meer van de bekende stijldansen. Denk aan Engelse Wals, Tango, Quickstep of ChaChaCha.
  • Modern
    Een openingsdans gebaseerd op een andere dansvorm. Denk aan hiphop, streetdance, jazz- of showdance.
  • Combinatie
    Natuurlijk is een combinatie van de bovenstaande opties ook mogelijk.

Danservaring

Het is op zich niet nodig om danservaring te hebben, maar het aanleren van een dans gaat gemakkelijker met een goede basis.

Deze basis kun je krijgen door een danscursus te volgen. Tijdens de cursus krijgen jullie alle basisprincipes en verschillende (stijl)dansen aangeleerd. Door deze ervaring kunnen jullie een betere keuze maken voor de openingsdans.

Daarnaast zijn er vaak ook minder privélessen nodig om de uiteindelijke openingsdans aan te leren en krijg je korting op het (privé)lesgeld.

Natuurlijk kunnen jullie ook de choreo aanleren zonder een danscursus gevolgd te hebben. Deze choreo wordt dan volledig aangeleerd tijdens de privélessen.

Muziek

Veel bruidsparen hebben een eigen liedje, met een grote betekenis voor beiden. Bijvoorbeeld het eerste liedje wat gedraaid werd tijdens de eerste ontmoeting of een romantisch moment op vakantie.

Mochten jullie meerdere liedjes hebben, dan kunnen we die laten mixen, zodat er één speciaal nummer voor jullie wordt gemaakt.

Of de gekozen/gewilde muziek dansbaar is, daar kunnen wij jullie over adviseren. Geef bij de aanmelding even aan welke muziek jullie in gedachten hebben.

Kosten

De kosten van een privéles bedragen €55,- per uur per paar.

Wanneer je een andere danscursus volgt bij DIFF, dan zijn de kosten €35,- per uur per paar.

De kosten voor het mixen van liedjes zijn afhankelijk van het aantal nummers en wensen voor de mix. Gemiddeld kost dit €25,- per mix.

Aanmelden en informatie

Vul het formulier hiernaast in om privélessen aan te vragen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met jullie op!