Eindvoorstelling 2021 - This is me!
#DIFFEV21

Eindvoorstelling 2021 - This is me!

De eindvoorstelling gaat door! Het was lange tijd onzeker en spannend, maar de maatregelen zijn dusver versoepeld dat wij ons plan door kunnen zetten. En hier zijn wij ontzettend blij mee en dankbaar voor. 

Videostream op zondag 4 juli

Uiteraard zal de eindvoorstelling er dit jaar anders uitzien dan dat jullie gewend zijn. Geen uitverkochte zalen, niet alle dansers op één podium en geen gezellige backstage-taferelen. 

Maar omdat onze dansers niet voor niks zo hard hebben getraind, en ze jullie dolgraag willen laten zien waar ze de laatste tijd zo hard voor hebben gewerkt, hebben wij een heel tof alternatief bedacht. Namelijk een stream vanuit Theater de Spiegel.

Alle groepen zullen alsnog (volledig coronaproof) hun dans op toneel mogen uitvoeren. En jullie mogen vanuit de huiskamer (of vanuit de tuin, vanaf het terras of vanaf het strand) met ons meegenieten! Als je maar WiFi hebt en je hieronder een ‘ticket’ hebt gekocht.

De eindvoorstelling wordt op zondag 4 juli om 16.00 uur uitgezonden via jouw unieke link!

Kun je niet kijken op zondag 4 juli? Koop dan alsnog een 'ticket'. Een week na de uitzending van de videostream ontvangt iedereen die een ticket heeft gekocht een unieke downloadlink. Hiermee kun je alsnog de eindvoorstelling bekijken op een moment dat het jou uitkomt. 

Thema eindvoorstelling: This is me!

Zoals ieder jaar heeft onze eindvoorstelling een thema. Dit jaar is dat ‘This is me!’. We zijn trots op wie jullie zijn en op wie wij zijn. Iedereen mag er namelijk zijn en alles is goed. Dit thema speelt in ieders leven en bij elke generatie. Om dit thema door de gehele voorstelling te kunnen verwerken hebben onze docenten een aantal groepen gevraagd na te denken over waar ze van dromen of waar ze juist wakker van liggen. Welke rol social media in hun leven speelt en wat dat met hen doet. Maar ook vragen als ‘Door welke muziek ben je gevormd’ of ‘Waar word je nou écht gelukkig van?’ zijn onderdeel van dit thema. Ga er zondag 4 juli eens goed voor zitten en ontdek het verhaal dat de verschillende dansers ons willen vertellen.

Tickets voor ‘This is me!’

Normaal gesproken koop je voor de eindvoorstellingen tickets voor het hele gezin, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes en misschien wel vriendjes en vriendinnetjes. Dit keer hoef je maar 1 ticket te kopen, per device waar je de voorstelling op wilt gaan kijken. Je ticket is namelijk een unieke link, die je vóór aanvang van de eindvoorstellingen per e-mail ontvangt. 

Een ‘ticket’ kost €12,50. Deze kun je tot uiterlijk vrijdag 25 juni aanschaffen via de knop ‘Koop hier jouw 'ticket' voor de eindvoorstelling’ hiernaast (of hierboven indien je deze pagina op je mobiel bekijkt). Uiterlijk op zaterdag 3 juli ontvang je op het opgegeven e-mailadres een unieke link. Deze link is niet overdraagbaar en kan slechts op één device tegelijk worden gebruikt. 

Let op! Wanneer je meerdere kinderen uit één gezin op les hebt zitten, zouden wij het enorm waarderen als je per danser een link aanschaft. Dit geldt uiteraard ook wanneer je met meerdere gezinnen van verschillende dansers gezamenlijk de eindvoorstelling gaat kijken. De prijs van de link is namelijk gebaseerd op het aantal DIFF-dansers om zo de kosten van o.a. de huur van het theater, de technici, de docenten, het video-productieteam en de streamingdienst te kunnen dekken. Voor dit bedrag ontvangen alle dansers bovendien een T-shirt van DIFF, dat ze na afloop van de opnames mogen houden.

Donatie voor DIFF Dance Centre

Voor velen van ons was het afgelopen (corona)jaar zwaar. Zowel in emotioneel als financieel opzicht. Zo ook voor DIFF Dance Centre. Tot nu toe hebben we ons hoofd boven water weten te houden en zijn we jullie ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in ons. Het feit dat jullie bij ons zijn blijven dansen, ondanks alle beperkingen, waarderen wij enorm. Toch zijn wij ook veel leden verloren, hadden wij slechts weinig tot geen omzet vanuit de horeca en zijn veel evenementen niet doorgegaan.

Om na corona weer terug te kunnen gaan naar waar we vóór corona waren gebleven, kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Door middel van een donatie kunnen wij volgend seizoen onze activiteiten weer zoveel mogelijk hervatten en al onze lessen blijven geven op het niveau dat wij gewend zijn. Ons doel is natuurlijk zoveel mogelijk blije en gelukkige dansers en weer een aantal uitverkochte zalen in Theater de Spiegel aan het einde van het dansseizoen! 

Deze donatie kan van alles zijn. Denk aan een symbolisch extra ticket (voor het hele gezin), omdat je deze anders ook had gekocht als je naar je (klein)zoon of (klein)dochter zou komen kijken in het theater. Misschien wel de waarde van je reiskosten die je het afgelopen jaar hebt bespaard door de online lessen. Of gewoon een bedrag dat jij kunt missen, waar je ons graag blij mee wilt maken. In ruil hiervoor krijg je van ons 1000 karma-punten en heel veel liefde!

Tijdens het kopen van je ticket kun je aangeven of je een extra bedrag wilt doneren. Dit bedrag wordt, samen met de kosten voor het ticket, door middel van een incasso (rond 1 juli 2021) afgeschreven van het opgegeven rekeningnummer.

#diffev2021 

Zit jij er op 4 juli klaar voor? We zouden het supertof vinden als je dit straks deelt op social media met #diffev2021! 

Wij wensen jullie natuurlijk alvast ontzettend veel kijkplezier en heel veel Toi Toi Toi voor alle dansers!

logo-eindvoorstelling-diff-this-is-me