team-diff-Tina-Brands

Tina Brands

Tina Brands

Ervaring

Als 4-jarig meisje ben ik in Doetinchem begonnen met jazzballet. Al gauw kwam hier klassiek ballet bij en vervolgens ook modern. Van mijn 14e tot en met mijn 21e heb ik in een jazzdansgroep gedanst, waarmee ik regelmatig op de planken stond in binnen- en buitenland. Daarna was het vele trainen en optreden helaas niet meer te combineren met mijn fulltime baan in Utrecht. Vanaf dat moment ben ik daarom verschillende losse danslessen gaan volgen bij o.a. Touchée Dance Company en Amsterdam Dance Centre. 

Sinds 2013 woon ik, samen met mijn man Hilbert, in Zwolle. Daar zijn later onze zoontjes Fygo (2015) en Jip (2018) bijgekomen. Ondanks dat het alledrie echte voetballers zijn (en dus geen dansers), is het fantastisch om met 3 mannen samen te mogen wonen. In de eerste week als Zwollenaar ben ik meteen op zoek gegaan naar een nieuwe dansschool. En dat werd natuurlijk DIFF! 

Bijna 8 jaar later was DIFF Dance Centre niet meer alleen een plek waar ik wekelijks mijn passie mocht uitvoeren, maar ook mijn werkplek. Met mijn jarenlange ervaring als communicatiespecialist, tekstschrijver en content marketeer help ik Ria en Claudia bij verschillende taken zoals de communicatie, de website, de social media, de administratie en het organiseren van de evenementen. Een ontzettend leuke en veelzijdige functie! 

Functie

Management Assistent

Opleiding

Media & Entertainment Management - HBO Bachelor of Business Administration

Danst deze les(sen) bij DIFF 

Jazz dance en Dance Mix 21+

Motto

“Who thinks that sunshine is happiness, has never danced in the rain.”