TAK DANS CLASS & CSE DANS

Wil je tijdens je middelbare schoolperiode (al) meer doen met dans? Dan kun je ervoor kiezen om na de basisschool naar het Thomas a Kempis College (TAK) of het Centre for Sports & Education (CSE) te gaan. Wij werken nauw samen met beide onderwijsinstellingen en verzorgen voor hen de danslessen. 

TAK Dance Class

Op het Thomas a Kempis College (TAK) bestaat de mogelijkheid om in het 1e, 2e en 3e leerjaar te kiezen voor Sport (specifieke) Classes, waaronder de 'Dans Class'.

Dit betekent dat wij op maandag en donderdag van 08.15-09.30 uur alle TAK dansers in onze dansschool lesgeven in verschillende dansstijlen. Daarna gaan ze naar school en volgen ze het reguliere lesrooster in de eigen klas. Voor meer informatie over het TAK kun je de website van het Thomas a Kempis College raadplegen. 

Centre for Sports and Education

Zit je nog op de basisschool of op de middelbare school en wil je meer doen met dans? Heb je talent en de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan is het Centre for Sports & Education (CSE) wat voor jou! Het CSE in Zwolle is een topsportopleiding en onderwijsinstelling in één.

Het doel van het CSE is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Wanneer je nu al weet dat je later het dansvak in wilt, kun je auditie doen voor de richting Dans op het CSE.

Wanneer je bent aangenomen op het CSE train je drie keer per week in de ochtend bij Diff Dance Centre. In de middag of avond train je bij je eigen reguliere les(sen) van jouw dansschool. 

Voor meer informatie over het CSE kun je de website van het Centre for Sports & Education raadplegen. 

 

CSE-dans-opleiding