TAK DANS CLASS & CSE DANS

TAK Dans Class & CSE Dans

Wil je tijdens je middelbare schoolperiode (al) meer doen met dans? Dan kun je ervoor kiezen om na de basisschool naar het Thomas a Kempis College (TAK) of naar de CSE Topsportacademie te gaan. Wij werken nauw samen met beide onderwijsinstellingen en verzorgen voor hen de danslessen. 

TAK Dance Class

Op het Thomas a Kempis College (TAK) bestaat de mogelijkheid om in het 1e, 2e en 3e leerjaar te kiezen voor Sport (specifieke) Classes, waaronder de 'Dans Class'.

Dit betekent dat wij op maandag en donderdag van 08.15-09.30 uur alle TAK dansers in onze dansschool lesgeven in verschillende dansstijlen. Daarna gaan ze naar school en volgen ze het reguliere lesrooster in de eigen klas. Voor meer informatie over het TAK kun je de website van het Thomas a Kempis College raadplegen. 

CSE Topsportacademie (CSE Dans)

Volg je geen onderwijs op het Thomas a Kempis College maar wil je wel meer doen met dans? Heb je talent en de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan is de CSE Topsportacademie misschien wel wat voor jou!

Op het CSE kunnen talentvolle kinderen zich volop ontwikkelen op het gebied van sport en onderwijs. 

Door middel van goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen (over bijvoorbeeld voeding, mentale aspecten en kracht) word je van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Daarmee is CSE Topsportacademie uniek in Nederland

Toelating CSE Dans

Het doel van de CSE Topsportacademie is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Wanneer je nu al weet dat je later het dansvak in wilt, kun je auditie doen voor de dansopleiding op de CSE Topsportacademie. 

Danstrainingen

Wanneer je bent aangenomen op het CSE volg je wekelijks 4 trainingen in verschillende disciplines bij DIFF Dance Centre. Deze lessen vinden plaats in de ochtend. 

In de middag of avond dien je je eigen reguliere les(sen) bij jouw dansschool te volgen.

Tijdens jouw schoolperiode op de CSE Topsportacademie in de richting dans, word je volledig klaargestoomd voor een vervolg-dansopleiding op mbo- of hbo-niveau. 

Open dagen TAK en CSE

Kijk voor de data van de open dagen onder de (zwarte) knop 'Open dagen' op deze pagina.

Meer informatie

Voor meer informatie over het CSE kun je de website van de CSE Topsportacademie raadplegen.