Ria van Diffelen

Ria van Diffelen

Ria van Diffelen

Eigenaar DIFF Dance Centre (sinds 1976).

Dansopleiding/ danservaring: Zie onze DIFF historie pagina

Momenteel hou ik mij voornamelijk bezig met de volledige administratie van de dansschool en het begeleiden van de docenten en hun lessen. Ik geef zelf nog erg graag stijldanslessen, maar mijn knieën laten dat niet altijd meer toe. Die zijn eigenlijk al met pensioen, maar ik nog lang niet… Daarom ben ik ook erg blij met het fantastische, talentvolle stijldans-docententeam dat ik om mij heen heb.
Op de dinsdagochtend geef ik al járen les aan mijn trouwe 55+ club, we dansen een heel uur allerlei dansstijlen en we lachen veel, het is buiten heel sportief, ook erg gezellig.

Naast dansen en de dansschool heb ik een nóg grotere passie; mijn kleinzoons Pepijn & Mas. ‘Oma’ zijn is heel bijzonder!

Ria van Diffelen

2 reacties

  1. […] De danscursussen worden gegeven door ons enthousiaste stijldansteam: Ria van Diffelen, Cor Besseling en Arno […]  2. […] Ria van Diffelen, Cor Besseling en Arno Doorn. […]Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.