Team-diff-Ria-van-Diffelen

Ria van Diffelen

Ria van Diffelen

Danservaring

Zie onze DIFF historie-pagina.

Dansstijl

Stijldansen en jazzdance

Opleiding

Jazzballetopleiding bij Benjamin Feliksdal in Amsterdam + FDO-opleiding

Functie

Eigenaar DIFF Dance Centre (sinds 1976).

Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de volledige administratie van de dansschool en het begeleiden van de docenten en hun lessen. Ik geef zelf nog erg graag stijldanslessen, maar mijn knieën laten dat niet altijd meer toe. Die zijn eigenlijk al met pensioen, maar ik nog lang niet… Daarom ben ik ook erg blij met het fantastische, talentvolle stijldans-docententeam dat ik om mij heen heb.
Op de dinsdagochtend geef ik al járen les aan mijn trouwe 55+ club, we dansen een heel uur allerlei dansstijlen en we lachen veel, het is buiten heel sportief, ook erg gezellig.

Naast dansen en de dansschool heb ik een nóg grotere passie; mijn kleinzoons Pepijn & Mas. ‘Oma’ zijn is heel bijzonder!

Geeft deze lessen bij DIFF

Stijldansen

Motto

"Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst."

 

_AMF6699

2 reacties

  1. […] De danscursussen worden gegeven door ons enthousiaste stijldansteam: Ria van Diffelen, Cor Besseling en Arno […]  2. […] Ria van Diffelen, Cor Besseling en Arno Doorn. […]