Noa-bijgesneden

Noa Borgers

Noa Borgers

Danservaring

Toen ik 9 jaar was kwam ik voor het eerst de dansschool binnen en ben ik begonnen met lessen volgen bij DIFF. Ik deed jazzdance en hiphop en vond dit ontzettend leuk. Na 1 jaar reguliere lessen te hebben gevolgd heb ik op mijn 10e voor het eerst auditie gedaan voor de hiphopteams. Ik werd toen aangenomen in het kidsteam! Hier is mijn grote passie voor dansen begonnen.

Op mijn twaalfde mocht ik zelfs deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Blackpool. Een van de gaafste dingen die ik ooit heb mogen meemaken!

Dit seizoen neem ik deel aan het over 18 hiphopteam van DIFF en doe ik niets liever dan mijn tijd doorbrengen in de dansschool.

Af en toe volg ik workshops om mijn dansskills te uit te breiden en te verbeteren. Ook ben ik thuis op mijn kamertje veel bezig om me te ontwikkelen in andere dansstijlen door bijvoorbeeld zelf choreo’s te maken, video’s te kijken, maar vooral door heel veel (uit) te proberen! Denk hierbij aan de stijlen modern, jazz en contemporary. Deze laatste heb ik onder andere mogen laten zien samen met docent Kim tijdens de Decembervoorstelling in Odeon van DIFF.

Daarnaast was ik dit jaar één van de kandidaten van het programma Holland’s Got Talent 2023. Ik deed mee als een dansende solist en kreeg 4 keer een 'Ja' tijdens de auditie op televisie. De halve finales heb ik helaas niet gehaald, maar mijn doel was meer dan bereikt. 

Dit seizoen (2023-2024) zet ik een nieuwe stap bij DIFF. Ik ben namelijk nu officieel een dansdocent! Iets wat ik een enorme eer vind en waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik vind het leuk om kinderen en tieners les te geven en om ze elke les weer nét ietsje beter te maken. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat ze met een glimlach op hun gezicht mijn les weer verlaten en dat ze elke week weer uitkijken naar hun dansles!

Dansstijl

Hiphop, en soms een uitstapje naar modern, jazz en contemporary.

Opleiding

Ik zit nu in 5 vwo op Thorbecke.

Geeft deze les(sen) bij DIFF

Hiphop

Volgt deze les(sen) bij DIFF

Hiphopwedstrijdteam & ADC ( Advanced Dance Class)

Motto

I’m just dying to dance - Barbie

noa-borgers-team-diff