_AMF7941

Michaël 

_AMF7947

Ayla

Michaël & Ayla

Danservaring

Michaël begon op zijn achttiende met (o.a. stijl- en latin)dansen en heeft zijn passie niet meer losgelaten. 

Hij ontmoette Ria op zijn negentiende bij een jazzballetvoorstelling in Zwolle. Sinds 2011 kwamen ze elkaar regelmatig tegen bij ballroom-dansavonden of danswedstrijden. 

Michaël trainde ondertussen fanatiek drie tot vier keer in de week met zijn toenmalige ballroompartner, bij o.a. Isao en Shirley (meervoudig Nederlands Kampioenen).

Ayla danste met haar toenmalige danspartner bij dezelfde dansschool als waar Michaël regelmatig zijn tijd doorbracht. Zij vond het dansen geweldig en vloog door de lesstof heen.

Op een dansavond zag Ayla Michaël zitten aan een tafeltje en trok de stoute (dans)schoenen aan. Op een Engelse Wals zweefden we door de zaal. Met licht trillende beentjes kwamen ze van de vloer. Niet alleen klikte het op de dansvloer, ook in de liefde sprong de vonk volledig over! 

Tot en met 2017 bleef Michaël met zijn wedstrijdpartner in de Hoofdklasse Junioren van Nederland dansen. Na een breuk in zijn teen en het opzetten van zijn eigen bedrijf belandde de dansspullen in de kast. Af en toe bezochten Michaël en Ayla  dansavonden en ook werd er wel gelest, maar andere zaken gingen even voor.

Toch begon het weer te kriebelen en ach, de stof was zo van de spullen geblazen. Drie jaar geleden liepen we bij Ria binnen en voelde het al snel weer als vanouds. Toen Ria aan ons vroeg of we interesse hadden om dansles te geven in seizoen 23-24, hoefde er niet lang nagedacht te worden. In het gezellige team van DIFF voelen we ons helemaal op onze plek.

Met plezier werken we samen met Erwin en Monique om de dansers van Goud en Topklasse naar een hoog niveau te tillen.

Hoewel Michaël de meeste danservaring heeft, assisteert Ayla graag en wie weet wagen we ons nog een keer aan een wedstrijd. 

Michaël geeft ook met veel plezier privé-wedstrijdtraining voor koppels die meer uit de wedstrijden willen halen en privé-training voor koppels die iets extra’s willen of nodig hebben. Informeer gerust bij Ria, Michaël of Ayla

Dansstijl

Stijldansen

Geven deze les(sen) bij DIFF

Stijldansen

Motto

Michaël: "Shall we dance?"

Ayla: "Altijd lichte chaos is ook een vorm van structuur.’’

_AMF7968-Edit