team-diff-larissa-brinkhof

Larissa Brinkhof

Larissa Brinkhof

(Dans)ervaring

Hi! Ik ben Larissa en ik ben 17 jaar oud.
Dit is mijn tweede seizoen dat ik bij DIFF werkzaam ben als horecamedewerker op de woensdag- en vrijdagavond.

Naast horecamedewerker dans ik ook bij DIFF. Ik wilde sinds kleins af aan al dansen en op mijn vijfde ben ik als eerst begonnen bij een dansvereniging in Zwolle.

Na een paar jaar werd ik hier gevraagd voor de selectie waar we, naast recreatief dansen, ook wedstrijden zouden gaan dansen. Dit leek mij heel erg leuk. Ik heb zes jaar bij deze vereniging met plezier gedanst totdat ik besloot te stoppen en te gaan turnen. Dit heb ik drie jaar gedaan. Na deze drie jaar kwam ik erachter dat ik toch heel graag weer wilde dansen 🙂

Eind 2020 begon ik bij DIFF, ik was gelijk enthousiast! Na een jaar alleen op dinsdag de jazzles te hebben gevolgd, wilde ik graag vaker dansen. Ik heb mij toen aangemeld voor de audities van de jazzteams. Ik mocht uiteindelijk in Be.You.Nite dansen. Hier was ik enorm blij mee en ik heb een heel seizoen (2021-2022) met veel plezier gedanst in dit team.

Sinds dit jaar dans ik, naast de jazzles en in mijn nieuwe team Be.You.Mane, ook in het DIFF Demoteam! Ik vind het superleuk om op te treden bij bijvoorbeeld Landstede basketbal.

Dansstijl

Jazz/modern

Opleiding

Atheneum

Volgt deze les(sen) bij DIFF

Jazzdance, jazzteam Be.You.Mane en het DIFF Demoteam

Motto

"If you believe you can do it, you can do it."

larissa-brinkhof