Jael-van-Diemen-de-Jel-600x600

Jaël van Diemen De Jel

Jaël van Diemen De Jel

Danservaring/ dansopleiding:
Ik dans sinds mijn 8e bij DIFF Dance Centre. Jazz, klassiek ballet, modern, hiphop, zumba.. niks was mij te gek. Ik heb op mijn 16e na, inhouse trainingen en stages o.l.v. Ria van Diffelen en Anouk Beernink, mijn eerste hiphop les gegeven. Naast de reguliere lessen heb ik meerdere jaren DIFF hiphop teams getraind (waaronder DIFFusion, Nederlands kampioen 2014) en verscheidene workshops gegeven op basis-, middelbare en mbo scholen. Sinds twee seizoenen geef ik alleen nog reguliere hiphop lessen. Dit seizoen vind je mij op woensdagvaond in DIFF!

Docent in de dansstijlen: Hiphop

Motto: Make the dreams of today become the opportunities of tomorrow.

Extra: Het dansen bij DIFF heeft me op dansgebied veel opgeleverd, maar ook veel vriendschappen. We zijn een hechte club en ga daarom met plezier naar de dansschool.

Jael-van-Diemen-de-Jel-600x600

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.