darya-diff

Darya te Luggenhorst

Darya te Luggenhorst

Danservaring

Hi! Ik ben Darya ik woon in Zwolle en ik ben half Iraans en half zuid Koreaans.

Op mijn 12e ben ik begonnen met klassiek ballet. Ik weet nog tot op de dag van vandaag hoe ik voor het eerst de dansschool binnen liep en Ria me een rondleiding gaf door de dansschool, het voelde net als een sprookje. Ik wilde al snel meer dansen, dus een jaar later ben ik er modern bij gaan doen. Dat heb ik toen 2 jaar gedaan.

Na die 2 jaar heb ik een jaartje TAK Dans (Thomas a Kempis College) gedaan. In die periode ontdekte ik allerlei nieuwe dansstijlen. Ik was zo enthousiast over hiphop, dat ik naast school hiphoplessen bij DIFF ben gaan volgen.

Ik word zo gelukkig van dans omdat ik er mijn gevoel volledig in kwijt kan en ik er zo ontspannen van word. In seizoen 2022-2023 heb ik stage bij mogen lopen bij DIFF. Tijdens deze stage heb ik erg veel geleerd en ik vond het fantastisch om met kinderen te mogen werken.

Op dit moment ben ik druk met de studie 'Onderwijsassistente'. Daarnaast loop ik 2 dagen per week stage op een basisschool. Ik haal daar erg veel plezier en energie uit. Ook maak ik graag een heerlijke kop koffie voor u klaar in de horeca, en ben ik altijd in voor een gezellig praatje.

Dansstijl

Allround (maar op dit moment vooral ballet)

Opleiding

MBO 4 Onderwijsassistente

Volgt deze les(sen) bij DIFF

Ballet en spitzen

Functie bij DIFF

Horecagastvrouw

Motto

"Dancers don’t need wings to fly"

darya-diff