Zumba in Zwolle bij DIFF

Zijn jouw doelen: afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren en/of een uurtje gezelligheid en feest? Dan is zumba echt iets voor jou! Party, dansen en zweten zijn de 3 kernwoorden van zumba!

Wat is zumba dance?

Zumba is een populaire dans workout op latin-muziek. Dus swingend én gezellig lekker bezig zijn met cardio fitnesstraining. Zumba is geen hype meer en bij veel sportscholen en dansscholen is zumba al van het lesrooster verdwenen. Bij DIFF is zumba echter nog steeds hip & hot!

Zumba, jouw latin dance workout!

Zumba is al jaren een wereldwijde trend op het gebied van cardiotraining en fitness door middel van dans. Op opzwepende latin-muziek ben je een uur lang aan het bewegen. Er komen verschillende latinstijlen aan bod zoals merengue, salsa, cumbia, reggaeton, samba en bachata.

Zumba bij DIFF vanaf 16 jaar

De zumba dance groepsles is bij ons voor jeugd vanaf 16 jaar en voor volwassenen. De les is op maandag 20.00 uur en wordt gehouden op de hoofdlocatie van DIFF (Aa-landen-Stadshagen). De les wordt gegeven door Michel Looye.

Ook losse les Zumba mogelijk

Zeer aantrekkelijk is dat je bij ons de lessen 'los' kunt betalen of gebruik kunt maken van een voordelige 10 of 20 lessenkaart.

De kosten voor zumba groepslessen:

  • 10 lessenkaart € 60,00 (4 maanden geldig)
  • 20 lessenkaart € 110,00 (7 maanden geldig)
  • Losse les € 7,50 p.p.
  • Voor leden of ouders van leden van DIFF kost een losse les slechts € 5,00.

Let op: betalen kan aan de balie via contant of PIN.

Wil je zumba ook eens proberen? Doe een proefles!

Lijkt zumba je ook zo gaaf, maar weet je nog niet of het bij je past? Doe dan mee aan een proefles. Schrijf je direct en makkelijk in voor een proefles.