Vacature - Dansdocent

Vacature dansdocent

DIFF Dance Centre is voor seizoen 2023-2024 op zoek naar een mbo- of hbo-geschoolde allround dansdocent.

Lessen en werkdagen

Wanneer je bij ons aan de slag gaat zul je verschillende kinderlessen gaan geven, waaronder een aantal kleuterlessen.

Ervaring met het geven van kleuterdanslessen is daarom vereist.

Je werkdagen zijn in overleg, maar onze voorkeur gaat uit naar:

  • Woensdagmiddag
  • Vrijdagmiddag
  • Zaterdagochtend en -middag

Over DIFF Dance Centre

DIFF is al jaren de grootste dansschool van Zwolle, waar je terecht kunt voor bijna alle dansstijlen. De Zwolse Balletschool verzorgt de ballet-, peuter en kleuterlessen en is gevestigd in de hoofdlocatie van DIFF.

Naast de recreatielessen heeft DIFF Dance Centre meerdere wedstrijdteams (zowel hiphop als modernjazz), een vooropleiding dans en niveauklassen voor klassiek ballet.

Ook werken we samen met een grote onderwijsinstelling en bieden we pre-professionele dansprogramma’s aan in het voortgezet onderwijs in Zwolle.

Jaarlijks hebben wij twee theatervoorstellingen, ondersteunen we regelmatig in entertainment bij lokale en regionale evenementen en organiseren we i.s.m. Nationale dansbonden diverse danswedstrijden in Zwolle.

Solliciteren

Interesse en enthousiast? En wil jij Team DIFF komen versterken en volgend seizoen ook op bovenstaande foto staan? Laten we dan snel kennismaken! Stuur vóór 1 augustus a.s. je motivatie (incl. cv) naar info@diffdancecentre.nl.

Dit mag zowel schriftelijk als via een video!

Wanneer wij net zo enthousiast zijn en je op gesprek willen uitnodigen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!