Open Dag DIFF Dance Centre

Zondag 17 juni a.s. hebben wij een Open Dag van 10.00-16.00 uur, hoofdlocatie DIFF aan de Middelweg 400 in Zwolle.

Als je interesse hebt om bij ons te komen dansen, is dit dé perfecte dag om kennis te maken met onze docenten, lessen en danszalen! Je kunt allerlei (gratis) dansworkshops volgen, we hebben een uitgebreid rooster deze dag.

Open Dag Actie:
bij definitieve inschrijving voor dansseizoen 2018-2019 op zondag 17 juni 2018, krijg je 15 euro korting en een DIFF T-Shirt cadeau!
Let op: Deze actie geldt alleen op bovenstaande datum en alleen voor nieuwe dansers. 

De workshops  die te volgen zijn tijdens onze Open Dag:
Peuterdans, Kleuterdans, Show-Musical-Jazz, Klassiek Ballet, Modern, Hiphop, Breakdance en Stijldansen.

Bekijk hier het rooster van de Open Dag 17 juni 2018.

We vinden het fijn als je je aanmeldt voor deze Open Dag, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en zo alles goed voor jullie kunnen organiseren.
Aanmelden kan via onderstaand formulier...

We hebben niet alle dansstijlen voor alle leeftijden ingeroosterd deze dag, mocht de les met jouw leeftijd/ dansstijl niet zijn ingeroosterd, vraag dan een reguliere proefles via het standaard proeflesformulier. We bekijken per persoon/ les of dit nog mogelijk is voor de zomervakantie i.v.m. de voorbereidingen van onze Eindvoorstellingen. Als het niet mogelijk is, nodigen we je uit voor onze Open Dag op 2 september of tijdens onze lesweek van maandag 3 t/m 8 september 2018.

Onze gezellige koffiebar Kek (met heerlijk terras) is tijdens de Open Dag natuurlijk ook geopend en kun je dus ook kennismaken met o.a. onze heerlijke koffies, smoothies en taartjes!

Zien we je 17 juni?!

Aanmeldformulier