Nieuws Stijldansen

Oranjebal

Ter ere van Koningsdag zal op zaterdag 21 april 2018 het Oranjebal worden gehouden. De precieze invullen volgt nog, maar zet deze datum alvast in je agenda!

Lees verder

Dansavond Juni mét afdansen (Stijldansen)

Op zaterdag 2 juni 2018 wordt een dansavond voor stijldansers georganiseerd. Tijdens deze dansavond kunnen de stijldanscursisten afdansen voor hun certificaat. Dansers van buiten DIFF zijn uiteraard ook van harte welkom om gezellig te komen dansen en deze avond de afdansers aan te moedigen.

Lees verder

Dansavonden

Regelmatig organiseren wij gezellige dansavonden! Iedereen is van harte welkom. Dansen is deze avonden niet verplicht, maar uiteraard mag, kan en zal er veel gedanst worden. In de danszaal zal non-stop dansmuziek gedraaid worden, zowel ballroom als latin.

Lees verder

Lentebal / Matinee

Het lentebal/matinee zal op 25 maart 2018 plaatsvinden. Meer informatie zal t.z.t. bekend worden gemaakt.

Lees verder

Dansavond Januari

Op zaterdag 27 januari 2018 wordt een dansavond voor stijldansers georganiseerd. Een dansavond is vooral bedoeld om gezellig en ontspannen je geleerde danspassen te oefenen. Dansers van buiten DIFF zijn uiteraard ook van harte welkom om gezellig te komen dansen.

Lees verder

Dansavond Februari

Op zaterdag 24 februari 2018 wordt een dansavond voor stijldansers georganiseerd. Een dansavond is vooral bedoeld om gezellig en ontspannen je geleerde danspassen te oefenen. Dansers van buiten DIFF zijn uiteraard ook van harte welkom om gezellig te komen dansen.

Lees verder