Nieuw concept hiphop-teams 

Nieuw concept hiphop-teams

Volgend seizoen (2021-2022) zullen we starten met een nieuw concept voor de hiphop-wedstrijdteams. Om verschillende redenen, die bij de betreffende dansers bekend zijn, hebben wij n.a.v. de audities op 29 mei 2021 nieuwe hiphop-teams samengesteld. Nieuwsgierig naar wat er gaat veranderen? Lees dan hieronder verder.

Het huidige concept van onze hiphop-teams

Op dit moment heten onze hiphop-teams ‘The Vendetta Family’ en heeft elk afzonderlijk team een eigen unieke naam. The Vendetta Family bestaat nu uit de volgende teams: 

 • KIDS 7-9 jaar 'V for Villian' (under 12)
 • KIDS t/m 11 jaar 'V for Vendetti' (under 12)
 • Juniors teams 'V for Venom (under 14 novice)
 • Juniors teams 'V for Venerate' (under 18 beginner)
 • Juniors team 'V for Vindicate' (under 18 intermediate)
 • Adults team 'V for Vengeance' (over 18 intermediate)
 • Parentsteam 'V for Victory' (dance parents only)

Het nieuwe concept van onze hiphop-teams

Het aantal teams zal worden verminderd en zij zullen verder gaan onder een nieuwe naam. Deze naam is voor elk team gelijk, waarbij er uitsluitend onderscheid wordt gemaakt in leeftijd. 

Daarnaast gaat per september 2021 het Urban Dance Programme (UDP) van start. 

Wat is het Urban Dance Programme?

Het Urban Dance Programme is er voor dansers met ambitie en talent die nog niet zijn toegelaten tot een van de hiphop-teams van DIFF Dance Centre. Dansers die in het UDP dansen, trainen 1 uur in de week in een reguliere les en 1 uur per week in een Advanced Dance Class (ADC). Tijdens het UDP bereiden de dansers zich voor op deelname aan de reguliere hiphop-teams. Na 1 seizoen maakt een danser kans op een zogenaamde ‘green card’, waarmee hij of zij (alsnog) deel kan gaan nemen aan een van de hiphop-teams. Dansers kunnen maximaal 2 seizoenen deelnemen aan het UDP. 

Bekijk de pagina van de hiphop-wedstrijdteams voor meer informatie hierover.

De nieuwe naam van de hiphop-teams

Bij een nieuw concept hoort natuurlijk een nieuwe naam. Daarom presenteren wij met trots: D-pack!


logo-d-pack-wit

De ‘D’ staat uiteraard voor DIFF en het woord ‘pack’ betekent ‘roedel’. Deze term wordt vaak gebruikt om een groep met meerdere leden aan te duiden. Meestal gaat het daarbij om muzikanten, acteurs of dansers.

De naam is kort, krachtig, stoer en goed te onthouden. 

Inmiddels hebben wij op basis van leeftijd (en niveau) de volgende teams samengesteld:

 • D-pack Kids
 • D-pack Teens
 • D-pack JR. 
 • D-pack Youngsters
 • D-pack XL 

Geen totaal verschillende namen dus meer per team. Zo vormen we meer een geheel, zijn de namen makkelijker te onthouden en is het meteen duidelijk wie er bij DIFF Dance Centre hoort. 

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en we kijken uit naar een nieuw succesvol seizoen, met hopelijk voornamelijk fysieke live-wedstrijden! Meer weten over onze wedstrijdteams? Bekijk dan de betreffende pagina op de website van DIFF Dance Centre of neem contact met ons op. Wil je ons volgen op Instagram? D-pack heeft inmiddels een nieuw, eigen account: @dpackzwolle