Kim

Kim Nijland

Kim Nijland

Danservaring:
Als klein meisje was ik altijd al aan het dansen. Samen met mijn vriendinnetjes naar dansles gaan vond ik geweldig. Ik heb jaren gedanst bij een dansvereniging in Raalte. Ik begon het steeds leuker te vinden en wilde graag meer lessen volgen. Op mijn 13e ben begon ik bij DIFF. Eerst alleen modern, maar al snel werden het meer lessen per week, zoals jazzdance, klassiek ballet en danste ik bij het Show Ballet.
Ook heb ik de vooropleiding Dans gevolgd bij DIFF. Vervolgens ben ik aangenomen bij de mbo dansopleiding bij Landstede Zwolle i.s.m. CICK. Inmiddels heb ik mijn opleidingen succesvol afgerond en geef ik ook les op het mbo dans.

Ik dans zelf nog steeds bij het DIFF Show Ballet, we treden vaak op bij o.a. theatershows en diverse evenementen. Daarnaast dans ik in jazzteam 'Be.You.Nique' en hiphop team 'V for Vendetta'.

Sinds 2016 geef ik les bij DIFF en ik vind het nog steeds leuk om te doen, vooral omdat ik dit seizoen in meerdere dansstijlen lesgeef en nog meer verantwoordelijkheden heb, zoals het trainen van de de kids hiphop teams.

Dansstijl: all round
Geeft les bij DIFF DC in: jazzdance, modern en hiphop, zowel recreatielessen als de kids hiphop teams V for Villain en V for Vendetti en parentsteam V for Victory.

Motto: If the plan doesn’t work, change the plan but never the goal.

Kim