team-diff-ingrid-borst

Ingrid Borst

Ingrid Borst

Ervaring

Mijn naam is Ingrid, woonachtig in Zwolle samen met mijn vriend, twee honden en om de week komt mijn 'stief'zoon er ook gezellig bij.

Ik werk sinds 2019 bij Diff Dance Centre als horecagastvrouw. Mij zie je 2 à 3 dagen in de week een paar uurtjes achter de bar. In de horeca werken is niet vreemd voor mij.

Ooit ben ik begonnen in een sportkantine. Later hielp ik af en toe mee, naast mijn eigen werk als etaleur, achter de bar en op het terras van het café van mijn toenmalige partner.

Het zijn van horecagastvrouw is heerlijk sociaal werk. Ik word blij van het contact met verschillende soorten mensen en af en toe een praatje. Bij DIFF is dit extra leuk omdat de gasten zowel jong als oud zijn.

Wat heb ik met dansen. Nou eigenlijk niet zo heel veel. Ik kan totaal niet dansen.

Ik heb een blauwe maandag op jazzballet gezeten toen ik 10 jaar was. Ik was bij tel 8 alweer vergeten wat 1 was. Op mijn 14de ging ik natuurlijk op stijldansen 'dat was toen normaal'.

Laten we het erop houden dat ik geen talent voor dansen heb. Om eerlijk te zijn ben ik jaloers op alle dansers van Diff. Jullie zijn goed!

Dansstijl

N.v.t.

Opleiding

CIBAP (Christelijk Instituut Bescherming Afwerking en Presentatietechnieken)

Functie bij DIFF

Horecagastvrouw

Motto

"Denk aan wat je nu kunt en niet aan wat je vroeger allemaal kon"

ingrid-borst