Freestyle hiphop

Freestyle hiphop 8+ en 13+

In onze freestyle hiphoptrainingen gaan we samen met jou aan de slag met de (urban) dans moves die jij in je hebt! Het gaat erom dat we jouw persoonlijke dansstijl (verder) ontwikkelen. Je leert hoe je bewegingen kunt verbinden, we dagen je uit in verschillende danskwaliteiten en we gaan in op muziekinterpretatie. Daarnaast geven we je foundation steps van verschillende urban dansstijlen. Elke les eindigt met een jam-sessie met de andere dansers!

Freestyle hiphop voor alle niveau's

Iedereen is welkom in deze lessen. Dus zowel de beginnende als gevorderde danser/freestyler. Check de lestijden hiernaast en meld je aan voor een proefles!

Solo dansen freestyle hiphop

Voor dansers die het graag willen, is er ook de mogelijkheid om ook solo-wedstrijden te dansen! Geef dit aan bij de docent als je dit graag wilt.

Freestyle trainingen door Roze Gunal

Roze is sinds haar kinderjaren fanatiek freestyler en heeft op eigen wijze haar stijl ontdekt en ontwikkeld. Dit wil ze graag delen met jou! Roze heeft meerdere titels op haar naam staan en is als solo danser 5e geworden op het Wereld Kampioenschap Hiphop 2018!

Naast freestyle solo danser is Roze ook lid van hiphop team V For Vendetta en is zij ook een heel sterke danseres in het uitvoeren van choreografieën.

Roze geeft ook reguliere hiphoplessen bij DIFF DC op maandag en woensdag.