Freestyle HipHop Training

Lessen Freestyle Hiphop 8+ en 13+

In onze freestyle Hiphop trainingen gaan we samen met jou aan de slag met de (urban) dans moves die jij in je hebt! Het gaat erom dat we jouw persoonlijke dansstijl (verder) ontwikkelen. Je leert hoe je bewegingen kunt verbinden, we dagen je uit in verschillende danskwaliteiten en gaan we in op muziekinterpretatie en geven we je foundation steps van verschillende urban dansstijlen. Elke les eindigt met een jam sessie met de andere dansers!

Training Freestyle HipHop voor alle niveau's

Deze lessen zijn voor iedereen, zowel beginnende als gevorderde dansers/ freestylers. Iedereen is welkom! Check de lestijden hiernaast en meld je aan voor een proefles!

Solo dansen Freestyle Hiphop ook mogelijk

Voor dansers die het graag willen, is er zeker de mogelijkheid om ook solo wedstrijden te dansen! Geef dit aan bij de docent als je dit graag wilt.

De freestyle trainingen worden gegeven door Roze Gunal.

Roze is sinds haar kinderjaren fanatiek freestyler en heeft op eigen wijze haar stijl ontdekt en ontwikkeld. Dit wil ze graag delen met jou! Roze heeft meerdere titels op haar naam staan en is als solo danser 5e geworden op het Wereld Kampioenschap Hiphop 2018!

Naast freestyle solo danser is Roze ook lid van hiphop team V For Vendetta en is zij ook een heel sterke danseres in het uitvoeren van choreografieën. 
Roze geeft ook reguliere hiphop lessen bij DIFF DC op maandag en woensdag.