Danswedstrijden jazz- en hiphopteams

Danswedstrijden Jazz- en hiphopteams

De wedstrijdteams van DIFF Dance Centre doen regelmatig mee aan danswedstrijden. De komende tijd staan er weer een aantal wedstrijden op het programma. In verband met het coronavirus vinden deze danswedstrijden op dit moment online plaats. Hoewel wij natuurlijk veel liever live op locatie dansen, hebben online evenementen één groot voordeel: iedereen kan meekijken! 

Familie, vrienden, klasgenootjes, dansmaatjes of andere geïnteresseerden kunnen vanachter hun eigen laptop meegenieten en de teams van DIFF ‘aanmoedigen’. 

Wanneer vinden de danswedstrijden plaats?

Hieronder vind je de eerstvolgende wedstrijdmomenten.

Hiphopteams

Meer informatie over de wedstrijden van de hiphopteams, zoals de exacte tijden en informatie over de United Dance Organisation, vind je op de website van UDO

Jazzteams

Meer informatie over de betreffende danswedstrijden van de jazzteams, zoals de exacte tijden en informatie over de organisaties, vind je op de websites van Dance Waves Competition, Shell We Dance Event, We know you can dance, Check it Art en Dancestars

Hoe kun je de danswedstrijden bekijken?

Klik achter de betreffende datum op de naam van de danswedstrijd*. Vervolgens opent in een nieuw tabblad een livestream. De meeste wedstrijden worden gestreamd via Twitch, een enkeling via YouTube. Om te kunnen kijken is het niet nodig om je te registreren of om in te loggen. 

*) Sommige informatie is op dit moment nog niet beschikbaar. Dit zal zo spoedig mogelijk worden aangevuld of toegevoegd. 

Juich jij onze teams naar een podiumplaats? Veel kijkplezier!