Advanced Dance Class (ADC)

ADC bij DIFF Dance Centre

De Advanced Dance Class (ADC) is een gevorderde dansles waarbij dansers uit meerdere hiphopteams samenkomen voor een allround training op hoog niveau.

Deze dansers zijn hiervoor geselecteerd tijdens de audities voor D-pack in mei.

Sinds januari 2024 mogen ook andere (ver)gevorderde urban dansers deelnemen aan deze les door losse lessen af te nemen.

Het is niet mogelijk om een gehele 'cursus' (abonnement) te volgen, wanneer je hier niet voor bent geselecteerd. 

Deelname-eisen ADC (Niveau en leeftijd)

Het ADC is bedoeld voor (ver) gevorderde dansers. Dit betekent dat je of al deelneemt aan danswedstrijden of reeds een gevorderde hiphoples volgt of hebt gevolgd (bij DIFF óf ergens anders).

Losse lessen van het ADC zijn uitsluitend te volgen door ervaren dansers van 16 jaar en ouder.

Er kunnen maximaal 10 dansers per les een losse les ADC volgen. Meld je dus op tijd aan!

Lestijden ADC

De training van de Advanced Dance Class bij DIFF Dance Centre vindt plaats op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur (seizoen 2023-2024).

Let op! I.v.m. de repetities van onze eindvoorstellingen is het uitsluitend vanaf januari t/m maart 2024 mogelijk om losse lessen af te nemen. Daarna zal de les weer besloten zijn en kunnen alleen de vaste dansers deelnemen aan de ADC-les. 

Kosten losse les ADC

Een losse ADC les bedraag €15,00 per persoon per les. 

Wanneer je reeds een lidnummer hebt bij DIFF Dance Centre, kun je via iDeal betalen door in te loggen via https://mijn.diffdancecentre.nl en vervolgens bij 'Activiteiten' te kiezen voor 'Cursus, workshop of evenement boeken'.

Wanneer je nog geen lidnummer hebt bij DIFF Dance Centre, kun je je inschrijven via https://mijn.diffdancecentre.nl/inschrijven
en op de dag van de les per pin aan de balie betalen.*

*Wij werken sinds november 2022 met een nieuw systeem en kunnen bij losse lessen helaas nog niet aangeven dat er per pin betaald dient te worden. Je dient dus de optie 'Bankoverschrijving' te selecteren en vervolgens aan de balie te pinnen. 

Let op! Het is bij  het ADC niet mogelijk om een gratis proefles te doen. Wil je eerst uitproberen of het iets voor je is? Koop dan een losse les. 

leroy-wielink

Trainer Leroy Wielink

Leroy, hiphop-docent bij DIFF én trainer/coach van drie van onze hiphopteams, heeft al een flink cv op zijn naam staan.⁠ ⁠

Hij heeft al op heel veel verschillende podia gestaan en heeft meerdere wereldkampioenschappen gedanst, onder andere met de bekende hiphop dancecrew C-Fam. In 2023 reisde hij nog af naar Phoenix, Arizona (Amerika) waar hij wederom deelnam aan een WK en 4e werd.

⁠Daarnaast was hij achtergronddanser bij o.a. Broerderliefde en Poke en heeft hij meegedaan aan diverse videoclips. ⁠

En wist je dat hij al meer dan 124.000 volgers heeft op TikTok? (@leroy_wielink)⁠

Klik hier om nóg meer over Leroy te weten te komen.